Zemnieki, lauksaimnieki / Nilsson kafija

Nilsson kafija

Nilsson ir Latvijas kafijas ražošanas uzņēmums, kas dibināts 2013.gadā. Izcila, turklāt tepat Latvijā svaigi grauzdēta Nilsson kafija Tavam ikdienas tik nozīmīgajam rituālam no pasaules novērtētākajiem kafijas audzēšanas reģioniem - Brazīlija, Etiopija, Gvatemala, Indija, Indonēzija, Jaungvineja, Kolumbija, Kostatrika, Vjetnama u.c. Baudi eksotiskās garšas no Nilsson bagātīgās kolekcijas – kopumā vairāk kā 20 kafiju veidiem!

Kontaktinformācija

Telefons:+371 28777722
E-pasts:velga@nilsson.lv
Adrese:Amatas nov., Drabešu pag, Ieriķi, “Nilsoni” LV-4139
Mājaslapa:http://www.nilsson.lv
Facebook:https://www.facebook.com/nilssoncoffee
*Tiek piedāvāta piegāde kartē norādītajā reģionā.

a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a
Kas ir zemkopis.lv?
Zemkopis.lv ir savstarpējās sadarbības platforma starp zemniekiem un pilsētniekiem. Platformas galvenais mērķis ir vienkopus apkopot vietējos mazos lauksaimniekus un mājražotājus, tādejādi tiem radot iespēju realizēt savus saražotos produktus, savukārt iedzīvotājiem sniegt iespēju iegādāties svaigu, ar mīlestību audzētu, kvalitatīvu pārtiku, bez veikala uzcenojuma ar piegādes iespējām līdz dzīvesvietai.

Tā būs iespēja pilsētniekam vai ikvienam, kas vēlēsies, regulāri tikt pie svaigas, sezonālas, vietējās pārtikas, pasūtot to pa tiešo no zemnieka.

Zemkopis.lv ir lieliska alternatīva industriālajai un konvencionālajai pārtikas sistēmai, jo sniedz iespēju iegādāties produktus pa tiešo no vietējā ražotāju. Palīdz zemniekiem īsā laikā realizēt izaudzētos produktus.

Tuvākajā laikā plānots piesaistīt vairākus simtus zemnieku, kas nodrošinās pilsētniekus ar plaša klāsta sezonāliem pārtikas produktiem (maizi, ievārījumu, medu, olām, piena produktiem, gaļu, zivīm, dārzeņiem, augļiem, graudaugiem, u.c.).

Mums ir svarīgas cieņpilnas attiecības un laipna attieksme pret katru ražotāju, dzīvnieku, cilvēku un planētu Zeme. Mūsu vīzija ir uzlabot saikni un iepazīstināt pircējus ar patieso pārtikas radītāju. Platformā esošie zemnieki tiek atlasīti, jo mums ir būtiski, lai pārtika tiek ražota pēc augstiem kvalitātes standartiem.

Šobrīd pārtikas produktu pasūtīšanas process notiks sekojošā veidā: Katrs interesents varēs atzīmēt savu atrašanās vietu kartē un tajā parādīsies tuvākie zemnieki, to produktu klāsts un viņu pašu piegādes iespējas.
Profila informācija Atrašanās vieta Interesējošie produkti Manas vietas Iziet
Latviski English Русский